الكبده في الطاجن
اسلوب تاريخي ومن تراثنا العربي في تسويه الاكل
لكن استخدام الطاجن في تسوية الكبده طريقه غير
شائعه لكنها طريقه ممتازه وليها طعم رائع
مميزه في البساطه وإظهار الطعم الرائع
الكبده فطار مميز في عيد الاضحي
من الأكلات التي لها طقوس
طريقة عملها في غايه البساطه ومكوناتها سهله جدا
كبدة بلدي
مكوناتها👇👇
الكبده البقري :نصف كيلو
تقطع قطع صغيرة أو حسب الرغبه
معلقين سمن بلدي كبار
اربع فصوص ثوم مفرومين
2 فلفل بارد
1 فلفل حراق
توضع الكبده مع التوم والفلفل والسمن علي النار لمدة
ربع ساعة الي ثلث ساعة مع التقليل بين الحين والآخر
تقدم في الطاجن ويقدم معها سلطه طحينه